Ikea alex työpöytä

ALEX Työpöytä, valkoinen, 100×48 cm – IKEA

ALEX-sarjan työpöydät ja laatikostot ovat asiakkaidemme pitkäaikainen suosikki, sillä yksinkertainen muotoilu sopii monenlaisiin tyyleihin ja tilanteisiin.

ALEX Työpöytä, valkoinen, 100×48 cm Selkeälinjainen muotoilu ja fiksut toiminnot, jotka pitävät sotkuiset johdot järjestyksessä ja poissa näkyviltä. Myös selkäpuoli on viimeistelty, joten voit asettaa pöydän vaikkapa keskelle huonetta – ovathan sen kaikki sivut yhtä kauniita.

ALEX Työpöytä, valkoinen, 132×58 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 200×60 cm Suuri työpöytä, jossa on tilaa tietokoneelle, papereille ja muille näkyvillä tai laatikoissa säilytettäville …

ALEX Työpöytä, valkoinen, 132×58 cm Selkeälinjainen muotoilu ja fiksut toiminnot, jotka pitävät sotkuiset johdot järjestyksessä ja poissa näkyviltä. Myös selkäpuoli on viimeistelty, joten voit asettaa pöydän vaikkapa keskelle huonetta – ovathan sen kaikki sivut yhtä kauniita.

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 120×60 cm – IKEA

Ikea Alex laatikosto, Hyllyt ja säilytys, Sisustus ja huonekalut, … Työpöytä 132×58 cm, Pöydät ja tuolit, Sisustus ja huonekalut, Tampere, Tori.

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 120×60 cm Tilan rajallisuus ei tarkoita, ettetkö voisi silti opiskella tai tehdä töitä kotoa käsin. Tämä työpöytä ei vie liikaa lattiatilaa, mutta siinä on silti laatikosto, jossa voit säilyttää papereita ja muita tärkeitä tavaroita.

ALEX-sarja – Klassinen ja käytännöllinen – IKEA

ALEX-sarja – Klassinen ja käytännöllinen – IKEA

Yhdistä ALEX-sarjan kalusteita muihin kalusteisiin, käytä yhdessä työpöydän kanssa tai sellaisenaan. ALEX-sarjan kalusteen voi sijoittaa myös keskelle huonetta. Tutustu!

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 140×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 140×60 cm Tilan rajallisuus ei tarkoita, ettetkö voisi silti opiskella tai tehdä töitä kotoa käsin. Tämä työpöytä ei vie liikaa lattiatilaa, mutta siinä on silti laatikosto, jossa voit säilyttää papereita ja muita tärkeitä tavaroita.

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 200×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 200×60 cm Suuri työpöytä, jossa on tilaa tietokoneelle, papereille ja muille näkyvillä tai laatikoissa säilytettäville tavaroille. Jos teet mieluummin yhteistyötä, tilaa on myös toiselle tuolille.

MÅLSKYTT / ALEX Työpöytä, koivu/valkoinen, 140×60 cm

MÅLSKYTT / ALEX Työpöytä, koivu/valkoinen, 140×60 cm – IKEA

MÅLSKYTT / ALEX Työpöytä, koivu/valkoinen, 140×60 cm Valitse haluamasi pöytätason ja jalkojen yhdistelmä tai valmis kokonaisuus. Kevyt mutta tukeva pöytä on valmistettu ympäristöystävällisellä tekniikalla, jonka ansiosta raaka-aineita kuluu vähemmän.

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen/mustanruskea …

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen/mustanruskea, 120×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen/mustanruskea, 120×60 cm Tilan rajallisuus ei tarkoita, ettetkö voisi silti opiskella tai tehdä töitä kotoa käsin. Tämä työpöytä ei vie liikaa lattiatilaa, mutta siinä on silti laatikosto, jossa voit säilyttää papereita ja muita tärkeitä tavaroita.

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 345ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea alex työpöytä, ikea alex pöytä