Ikea axstad keittiö

Moderni ja perinteikäs – AXSTAD valkoinen keittiö – IKEA

Kaikki METOD-keittiöiden ovet ja etusarjat. Tummanbeiget UPPLÖV-etusarjat. Antrasiitinharmaan UPPLÖV-sarjan keittiöopas … Mattavalkoinen AXSTAD-keittiö.

Unelmoitko perinteisestä keittiöstä, joka on klassisen valkoinen? Kannattaa tutustua mattavalkoiseen AXSTAD-etusarjaan.

Moderni perinteinen, tummasininen AXSTAD-keittiö – IKEA

Haaveiletko tummansinisistä keittiökaappien ovista? Tutustu tummansiniseen AXSTAD-keittiöovisarjaan selkeillä linjoilla.

Nykyaikaisen perinteinen, tummanharmaa AXSTAD-keittiö

Nykyaikaisen perinteinen, tummanharmaa AXSTAD-keittiö – IKEA

Haaveiletko harmaista keittiökaappien ovista? Tutustu tummanharmaaseen AXSTAD-keittiöovisarjaan pehmeillä linjoilla.

AXSTAD Ovi, matta valkoinen, 40×80 cm – IKEA

AXSTAD Ovi, matta valkoinen, 40×80 cm. AXSTAD-ovessa on valkoinen mattapinta, pehmeät linjat ja upotettu paneeli. Malli sopii tyyliltään niin moderniin kuin perinteiseen keittiöön.

AXSTAD Ovi, tummanharmaa, 40×60 cm – IKEA

AXSTAD Ovi, tummanharmaa, 40×60 cm. AXSTAD-keittiökaapin ovessa on tummanharmaa mattapinta, pehmeät linjat ja upotettu paneeli. Muotoilunsa ansiosta ovea voi käyttää niin modernissa kuin perinteisessäkin keittiössä.

AXSTAD Ovi, matta sininen, 30×80 cm – IKEA

AXSTAD Ovi, matta sininen, 30×80 cm AXSTAD-keittiökaapin ovessa on sininen mattapinta, pehmeät linjat ja upotettu paneeli. Muotoilu sopii sekä moderneihin että perinteisiin keittiöihin. Kalvopinta on sileä ja käytännöllinen, sillä se kestää kosteutta ja tahroja ja se on helppo puhdistaa.

AXSTAD Ovi, matta valkoinen, 60×80 cm – IKEA

AXSTAD Ovi, matta valkoinen, 60×80 cm. AXSTAD-ovessa on valkoinen mattapinta, pehmeät linjat ja upotettu paneeli. Malli sopii tyyliltään niin moderniin kuin perinteiseen keittiöön.

Kaikki METOD-keittiöiden ovet ja etusarjat – IKEA

Keittiökaappien ovi- ja etusarjagalleria – IKEA

Tutustu keittiökaappien oviin ja etusarjoihin täällä. IKEA-mallistosta löydät useat värit sekä materiaalit aina kierrätetyistä PET-pulloista massiivipuuhun.

METOD Seinäkulmakaappi + karuselli, valkoinen/Axstad …

METOD Seinäkulmakaappi + karuselli, valkoinen/Axstad tummanharmaa, 68×80 cm – IKEA

METOD Seinäkulmakaappi + karuselli, valkoinen/Axstad tummanharmaa, 68×80 cm METOD-keittiöjärjestelmä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet unelmiesi keittiön suunnitteluun. Tummanharmaat AXSTAD-etusarjat antavat keittiölle ajattoman ilmeen, joka sopii niin moderniin kuin perinteiseenkin tyyliin.

Keywords: ikea axstad keittiö