Ikea boaxel

BOAXEL-järjestelmä – Suunnittele omasi ja tilaa – IKEA

BOAXEL-järjestelmä – Suunnittele omasi ja tilaa – IKEA

BOAXEL-järjestelmä on helppo asentaa tilaan kuin tilaan. Voit suunnitella haluamasi kokonaisuuden tai valita valmiin ratkaisun. Tutustu BOAXEL-valikoimaan!

BOAXEL-osat – IKEA

BOAXEL-osat – IKEA

BOAXEL-osat

BOAXEL Hyllylevy, valkoinen, 60×40 cm – IKEA

BOAXEL Hyllylevy, valkoinen, 60×40 cm Villapaidat, hatut, laukut ja laatikot – BOAXEL-hyllyssä on tilaa kaikelle. Saatavana on eri koko- ja tyylivaihtoehtoja, joiden ansiosta seinään kiinnitettävällä BOAXEL-säilytysjärjestelmällä voi luoda yksilöllisen ratkaisun.

BOAXEL Vaatekaappikokonaisuus, valkoinen, 62x40x201 …

BOAXEL Vaatekaappikokonaisuus, valkoinen/tammi, 62x40x201 cm – IKEA

BOAXEL Vaatekaappikokonaisuus, valkoinen/tammi, 62x40x201 cm Pieneen tilaan mahtuu yllättävän paljon. Seinään kiinnitettävä BOAXEL-säilytysjärjestelmä on helppo asentaa, ja sen avulla vaatteet ja kengät pysyvät järjestyksessä niin makuuhuoneessa kuin pienessä vaatehuoneessakin.

BOAXEL Kiinnityskisko, valkoinen, 100 cm – IKEA

BOAXEL Kiinnityskisko, valkoinen, 100 cm. Nämä kiinnityskiskot ovat seinään kiinnitettävän BOAXEL-säilytysjärjestelmän perusta. Valitse haluamasi määrä kiinnityskiskoja ja luo yksilöllisiä säilytysratkaisuja vaatteille ja kengille lisäämällä sisusteita.

BOAXEL Asennuskisko, valkoinen, 182 cm – IKEA

BOAXEL Asennuskisko, valkoinen, 182 cm Säilytysjärjestelmän osien on oltava suorassa. Tällä asennuskiskolla pystysuuntaiset BOAXEL-kiinnityskiskot on helppo asentaa oikein ja suoraan. Asennuskiskolla BOAXEL-kiinnityskiskot on helppo kiinnittää suoraan ja oikealle etäisyydelle toisistaan.

BOAXEL Kenkähyllylevy, valkoinen, 80×40 cm – IKEA

BOAXEL Kenkähyllylevy, valkoinen, 80×40 cm Kyllästyttääkö kenkiin kompastuminen eteisessä? Kun seinään kiinnitettävä BOAXEL-säilytysjärjestelmä täytetään kenkähyllyillä, siihen mahtuvat kaikki perheen jalkineet kumisaappaista korkokenkiin.

BOAXEL / LAGKAPTEN Vaatesäilytyskokonaisuus ja …

BOAXEL / LAGKAPTEN Vaatesäilytyskokonaisuus ja pöytä, valkoinen, 207x62x201 cm – IKEA

BOAXEL / LAGKAPTEN Vaatesäilytyskokonaisuus ja pöytä, valkoinen, 207x62x201 cm Pieneen tilaan mahtuu yllättävän paljon. Seinään kiinnitettävä BOAXEL-säilytysjärjestelmä on helppo asentaa, ja sen avulla vaatteet ja kengät pysyvät järjestyksessä niin makuuhuoneessa kuin pienessä vaatehuoneessakin.

BOAXEL Ritilähyllylevy, valkoinen, 80×40 cm – IKEA

BOAXEL Ritilähyllylevy, valkoinen, 80×40 cm. Villapaidat, hatut, laukut ja laatikot – BOAXEL-hyllyssä on tilaa kaikelle. Saatavana on eri koko- ja tyylivaihtoehtoja, joiden ansiosta seinään kiinnitettävällä BOAXEL-säilytysjärjestelmällä voi luoda yksilöllisen ratkaisun.

Keywords: ikea boaxel, boaxel ikea