Ikea käsipyyhe

Käsipyyhkeet – Käsipyyhe jokaiseen kotiin – IKEA

Käsipyyhkeet – Käsipyyhe jokaiseen kotiin – IKEA

Käsipyyhe on jokaisen kodin perustarpeistoa, sillä siihen kuivataan käsiä niin keittiössä kuin vessassakin. Tutustu laajaan käsipyyhevalikoimaamme!

VALLASÅN Käsipyyhe, tummankeltainen, 40×70 cm – IKEA

VALLASÅN Käsipyyhe, tummankeltainen, 40×70 cm Puuvilla-viskoosisekoitteesta valmistettu tummankeltainen vohvelikuvioinen pyyhe on imukykyinen ja kuivuu nopeasti. Hapsureunus tuo leikkisyyttä. Sopii hyvin yhteen VINARN-pyyhkeiden tyylin ja värien kanssa.

Pyyhkeet ja kylpypyyhkeet kylpyhuoneeseen – Pyyhe – IKEA

Pyyhe – Pyyhkeet ja kylpypyyhkeet kylpyhuoneeseen – IKEA

Tyylikäs, muhkea ja imukykyinen IKEA-pyyhe. Kylpypyyhkeet, käsipyyhkeet ja muut pyyhkeet kylpyhuoneeseen varmistavat kylpyhuoneen tyylikkyyden ja mukavuuden.

VÅGSJÖN Käsipyyhe, valkoinen, 40×70 cm – IKEA

VÅGSJÖN Käsipyyhe, valkoinen – IKEA

VÅGSJÖN Käsipyyhe, valkoinen. Paksun froteen ja juovien yhdistelmä tekee pyyhkeestä hyvännäköisen ja toimivan. Frotee tuntuu pehmeältä ihoa vasten, ja kudotut juovat ovat imukykyisä ja nopeasti kuivuvia.

FREDRIKSJÖN Käsipyyhe, valkoinen, 40×70 cm – IKEA

FREDRIKSJÖN Käsipyyhe, valkoinen, 40×70 cm Paksun valkoisen pyyhkeen klassinen kohoraidoitus tuo ylellistä tuntua. Materiaalista tulee aina vain mukavampi joka pesun myötä. FREDRIKSJÖN-pyyhkeitä on useita eri kokoja eri käyttötarkoituksiin, kaikki täyspuuvillaa.

VÅGSJÖN Käsipyyhe, sininen, 40×70 cm – IKEA

VÅGSJÖN Käsipyyhe, sininen, 40×70 cm Tämä merensininen puuvillafroteinen pyyhe tuntuu pehmeältä ihoa vasten, ja imukykyiset kudotut raidat kuivuvat nopeasti. Keskipaksu, pehmeä ja erittäin imukykyinen froteepyyhe (paino 400 g/m²).

DIMFORSEN Käsipyyhe, valkoinen, 40×70 cm – IKEA

DIMFORSEN Käsipyyhe, valkoinen, 40×70 cm Pehmeä ja mukava valkoinen pyyhe, jota koristaa vihreä ripustuslenkki. Puuvilla-viskoosisekoite on sekä kevyttä että imukykyistä. Ripustuslenkin kontrastiväri on näyttävä yksityiskohta.

NYCKELN Käsipyyhe, valkoinen/turkoosi, 40×70 cm – IKEA

NYCKELN Käsipyyhe, valkoinen/turkoosi, 40×70 cm Tämä erittäin imukykyinen pyyhe raikastaa kylpyhuoneen ilmettä kauniilla värityksellään, joka tummenee asteittain valkoisesta turkoosiin. Jos haluat kylpyhuoneeseen yhtenäisen ilmeen, tutustu myös NYCKELN-suihkuverhoon.

SALVIKEN Käsipyyhe, valkoinen, 40×70 cm – IKEA

SALVIKEN Käsipyyhe, valkoinen, 40×70 cm Pyyhe on kaksipuolinen – toisella puolella pehmeä frotee ja toisella kaunis vohvelikuvio. Keskipaksu (500 g/m²), pehmeä ja hyvin imukykyinen pyyhe. Pehmeä ja imukykyinen puuvillapyyhe.

Keywords: ikea käsipyyhe