Ikea kök

Hitta det perfekta köket för dig – IKEA

Utforska alla våra köksidéer och skapa drömköket som passar ditt utrymme, din stil och din budget. Hitta och planera det perfekta IKEA köket redan idag!

Köksinredning – Vi har allt för ditt kök – IKEA

Köksinredning – Vi har allt för ditt kök – IKEA

METOD kök – kvalitet designad för att hålla. Vi har över 50 års erfarenhet av att utveckla drömkök till överkomliga priser. Vi designar slitstarka och smarta …

Vill du uppdatera ditt kök? Vi har alla sorters köksprodukter från knoppar och handtag till vagnar, bänkskivor och allt däremellan.

Bildgalleri med köksserier i olika stilar – IKEA

Nu är det lättare än någonsin att komma igång med köksritningen. Testa dina idéer i vårt nya planeringsverktyg. Det är enklare, snabbare och ger dig …

I våra köksserier finns något för alla – oavsett om du vill ha ett svart kök med modern design eller ett grått, lantligt kök. Alla våra luckor har hela 25 års garanti och är testade för att kunna tåla en tuff vardag. Lär känna våra köksserier i en mix av köksinspiration och produktinformation.

Bildgalleri med köksidéer – IKEA

Genom att byta köksluckor fixar du enkelt ny stil i köket. I vårt sortiment av skåpluckor finns såväl klassiska luckor i trä, som varianter i rostfritt …

Sök bland våra idéer för köket – kanske hittar du den du alltid har drömt om. Fundera igenom vad du gillar och hur du vill ha ditt drömkök. Vi hjälper dig genom hela köksresan, från idé till färdig lösning.

METOD kökssystem – IKEA

METOD kökssystem – IKEA

METOD kökssystem

Så köper du ditt IKEA kök i 5 steg

Så planerar, mäter och köper du köket i 5 steg. – IKEA

Följ fem enkla steg för att få ditt drömkök på plats. Från inspiration och planering till mätning, beställning och installation. Bestäm själv hur mycket hjälp du vill ha längs vägen. Vi kan hjälpa dig med allt, om du vill.

Se alla moderna och stilrena IKEA kök

Se alla moderna och stilrena IKEA kök – IKEA

Letar du efter moderna köksluckor i en elegant och stilren känsla? Läs mer på IKEA.se

Rita ditt kök, IKEA planeringsverktyg

Rita ditt kök, IKEA planeringsverktyg – IKEA

Nu är det lättare än någonsin att komma igång med köksritningen. Testa dina idéer i vårt nya planeringsverktyg. Det är enklare, snabbare och ger dig prisförslag på både kökslösningar och bänkskivor. Du kan utgå från våra färdiga förslag eller bygga själv från grunden.

Köksluckor & skåpluckor för alla köksstilar – IKEA

Köksluckor & skåpluckor för alla köksstilar – IKEA

Genom att byta köksluckor fixar du enkelt ny stil i köket. I vårt sortiment av skåpluckor finns såväl klassiska luckor i trä, som varianter i rostfritt stål.

Keywords: ikea kök