Ikea kuddarna

KUDDARNA Istuin-/selkänojatyyny ulkokäyttöön, harmaa …

KUDDARNA Istuin-/selkänojatyyny ulkokäyttöön, harmaa, 116×45 cm – IKEA

KUDDARNA Istuin-/selkänojatyyny ulkokäyttöön, harmaa, 116×45 cm. Tämä mukava tyyny sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, sillä sen kangas on värjätty ympäristöystävällisemmällä tavalla, jonka ansiosta se kestää paremmin aurinkoa. Nauhat pitävät tyynyn paikallaan, ja voit halutessasi kääntää tyynyn puolta.

KUDDARNA Istuintyyny, ulkokäyttöön, harmaa, 62×62 cm

KUDDARNA Istuintyyny, ulkokäyttöön, harmaa, 62×62 cm – IKEA

KUDDARNA Istuintyyny, ulkokäyttöön, harmaa, 62×62 cm. Mukava tyyny on ihanteellinen ulkokäyttöön, sillä kangas on värjätty kestävän kehityksen mukaisella tavalla siten, että se myös kestää auringonvaloa paremmin. Liukuestepisteet pitävät tyynyn paikoillaan, joten voit rentoutua rauhassa.

KUDDARNA Istuintyyny, ulkokäyttöön, harmaa, 36×32 cm

KUDDARNA Istuintyyny, ulkokäyttöön, harmaa, 36×32 cm – IKEA

KUDDARNA Istuintyyny, ulkokäyttöön, harmaa, 36×32 cm. Tämä mukava tyyny sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, sillä sen kangas on värjätty ympäristöystävällisemmällä tavalla, jonka ansiosta se kestää paremmin aurinkoa. Nauhat pitävät tyynyn paikallaan, ja voit halutessasi kääntää tyynyn puolta.

KUDDARNA Selkänojatyyny, ulkokäyttöön, beige, 62×44 cm

KUDDARNA Selkänojatyyny, ulkokäyttöön, beige, 62×44 cm – IKEA

KUDDARNA Selkänojatyyny, ulkokäyttöön, beige, 62×44 cm. Mukava selkänojatyyny on ihanteellinen ulkokäyttöön. Kangas on värjätty kestävällä tavalla ja se myös kestää auringonvaloa paremmin.

KUDDARNA Istuintyyny, ulkokäyttöön, beige, 44×44 cm

KUDDARNA Istuintyyny, ulkokäyttöön, beige, 44×44 cm – IKEA

KUDDARNA Istuintyyny, ulkokäyttöön, beige, 44×44 cm. Tämä mukava tyyny sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, sillä sen kangas on värjätty ympäristöystävällisemmällä tavalla, jonka ansiosta se kestää paremmin aurinkoa. Nauhat pitävät tyynyn paikallaan, ja voit halutessasi kääntää tyynyn puolta.

KUDDARNA Aurinkotuolin pehmuste, harmaa, 190×60 cm

KUDDARNA Aurinkotuolin pehmuste, harmaa, 190×60 cm – IKEA

KUDDARNA Aurinkotuolin pehmuste, harmaa, 190×60 cm Nauhojen ansiosta pysyy hyvin paikoillaan. Pehmuste on käännettävä, mikä pidentää sen käyttöikää.

BONDHOLMEN Lepotuoli, ulkokäyttöön, harmaaksi … – IKEA

BONDHOLMEN Lepotuoli, ulkokäyttöön, harmaaksi petsattu, Kuddarna beige – IKEA

BONDHOLMEN Lepotuoli, ulkokäyttöön, harmaaksi petsattu, Kuddarna beige. Rentoudu parvekkeella tai patiolla reilunkokoisessa lepotuolissa, joka on suunniteltu perinteistä käsityötä kunnioittaen. Käytännölliset beiget tyynyt eivät haalistu helposti, ja lisäksi tyynyissä on käytännölliset liukuesteet.

JUTHOLMEN 3:n istuttava moduulisohva, ulkok … – IKEA

JUTHOLMEN 3:n istuttava moduulisohva, ulkok, tummanharmaa/Kuddarna beige, 210×73 cm – IKEA

JUTHOLMEN 3:n istuttava moduulisohva, ulkok, tummanharmaa/Kuddarna beige, 210×73 cm Heittäydy pitkäksesi kolmen istuttavalle JUTHOLMEN-moduulisohvalle, joka muuntuu tarvittaessa kahden istuttavaksi sohvaksi ja lepotuoliksi. Helppohoitoista muovirottinkia. Liukuesteillä varustetut tyynyt eivät haalistu helposti.

HÖGSTEN 4:n istuttava istuinryhmä ulkokä, valkoinen …

HÖGSTEN 4:n istuttava istuinryhmä ulkokä, valkoinen/Kuddarna harmaa – IKEA

HÖGSTEN 4:n istuttava istuinryhmä ulkokä, valkoinen/Kuddarna harmaa Materiaalia ei tarvitse huoltaa, joten ehdit nauttia ulkoilmasta perheen ja ystävien kanssa. Polyrottinki on kestävä materiaali, jonka voi halutessaan jättää ulos koko vuodeksi.

Keywords: ikea kuddarna