Ikea lasinen säilytysrasia

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide lasi/muovi, 1.0 l

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide lasi/muovi, 1.0 l – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide lasi/muovi, 1.0 l Syö heti. Tai myöhemmin. Ruoka on helppo säilyttää ja lämmittää tässä uuninkestävästä …

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide lasi/muovi, 1.0 l Syö heti. Tai myöhemmin. Ruoka on helppo säilyttää ja lämmittää tässä uuninkestävästä lasista valmistetussa ruoansäilytysastiassa. Materiaaliin ei tartu hajuja eikä se värjäydy, ja se sopii täydellisesti kotiruoille.

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen lasi/muovi …

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen lasi/muovi, 600 ml – IKEA

Laita ne säilytysastiaan ja aseta kaikki ruoka pöydälle, kun se on valmista – tai aseta tiivis kansi paikalleen ja säästä se huomisillaksi. Tuotenumero392.691.

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen lasi/muovi, 600 ml Uunissa paahdetut vihannekset sopivat mainiosti pihvin kylkeen. Laita ne säilytysastiaan ja aseta kaikki ruoka pöydälle, kun se on valmista – tai aseta tiivis kansi paikalleen ja säästä se huomisillaksi.

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide lasi/bambu …

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide lasi/bambu, 1.8 l – IKEA

Tässä lasisessa säilytysastiassa on tiivis kansi. Astiassa tuore hedelmäsose ja kotitekoinen mysli säilyvät tuoreina pidempään jääkaapissa tai hyllyllä.

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide lasi/bambu, 1.8 l Tässä lasisessa säilytysastiassa on tiivis kansi. Astiassa tuore hedelmäsose ja kotitekoinen mysli säilyvät tuoreina pidempään jääkaapissa tai hyllyllä. Niin kaunis, että voit nostaa sen suoraan pöytään.

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, pyöreä lasi/muovi, 400 ml

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, pyöreä lasi, muovi lasi – IKEA

Lasiastia on myös helppo puhdistaa. Purkki ja kansi ovat kumpikin läpinäkyviä, joten löydät helposti etsimäsi, oli purkki sitten sijoitettuna päällimmäiseksi …

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, pyöreä lasi, muovi lasi. Napsauttamalla lukittava kansi estää sisältöä valumasta ulos ja suojaa sitä pakkasvaurioilta, mikä tekee rasiasta ihanteellisen ruoan kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Valmistettu uuninkestävästä lasista, joten astia soveltuu myös uuni-/tarjoiluvuoaksi.

Ruoansäilytysastiat – Eväsrasiat & meal prep – IKEA

Ruoansäilytysastiat – Eväsrasiat & meal prep – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide lasi/bambu, 1.0 l. IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide ruostumaton teräs/bambu, 1.0 l

Eväsrasia ja ruoansäilytysastia on parhaimmillaan arjen pelastaja. Katso erilaiset lasiastiat ja eväslaatikot ja löydä meal prep -ideoita. Tutustu valikoimaan!

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, pyöreä lasi/muovi, 600 ml

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, pyöreä lasi/muovi, 600 ml – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, pyöreä lasi/muovi, 600 ml Kukapa ei pitäisi spagetti bolognesesta. Kokkaa paljon kastiketta samalla kertaa ja pakasta …

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, pyöreä lasi/muovi, 600 ml Kukapa ei pitäisi spagetti bolognesesta. Kokkaa paljon kastiketta samalla kertaa ja pakasta se aterian kokoisina annoksina. Uuninkestävä, lasinen säilytysastia ei värjäydy ja tiivis kansi pitää ruoan tuoreena.

Ruoan säilytys ja järjestys – Säilö ruoat tyylikkäästi – IKEA

Ruoan säilytys ja järjestys – Säilö ruoat tyylikkäästi – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide lasi/bambu, 1.0 l. IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide ruostumaton teräs/bambu, 1.0 l

Muovirasiat vai lasirasiat? Ruoan säilytys ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Tutustu laajaan valikoimaamme säilytysastioita. Tutustu!

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen/muovi, 750 ml

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen/muovi, 750 ml – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen/muovi, 750 ml Ruoansäilytysastia niille, jotka ovat aina liikkeessä. Kansi on tiivis, joten voit …

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen/muovi, 750 ml Ruoansäilytysastia niille, jotka ovat aina liikkeessä. Kansi on tiivis, joten voit turvallisin mielin laittaa sen reppuusi, mennä maastopyöräilemään ja sen jälkeen nauttia ansaitusta lounastauosta. Anna palaa!

BESTÄMMA Kannellinen säilytysastia, lasi, 0.5 l – IKEA

BESTÄMMA Kannellinen säilytysastia, lasi, 0.5 l Tähteiden säilöminen käteviin astioihin ja syöminen myöhemmin on hyvä keino pienentää roskiin päätyvän ruoan …

BESTÄMMA Kannellinen säilytysastia, lasi, 0.5 l Tähteiden säilöminen käteviin astioihin ja syöminen myöhemmin on hyvä keino pienentää roskiin päätyvän ruoan määrää. Astia on läpinäkyvä, joten sisältö on helppo nähdä riippumatta siitä, missä astia on. Pinottavat astiat vievät vähän tilaa jääkaapissa.

Keywords: ikea lasinen säilytysrasia, ikea lasiastia, ikea lasirasia, ikea 365 säilytys, ikea lasinen eväsrasia