Ikea mobile

KLAPPA Mobile, keltainen – IKEA

Polyesteri on kestävä, nopeasti kuivuva ja eristävä materiaali, joka sopii ihanteellisesti tekstiileihin ja tyynyjen, peittojen ja kalusteiden täytteisiin.

KLAPPA Mobile, keltainen. Leikki auttaa vauvaa kehittämään aistejaan sekä vuorovaikutustaan sinun ja ympäristön kanssa. KLAPPA-lelumalliston mobile tukee vauvan tärkeää oppimista.

Vauvojen jumppakaaret, leikkimatot & mobilet – IKEA

Leikkimatot – Leikkialusta, jumppakaari & mobile – IKEA

jumppakaari, ovat täysin turvallisia eivätkä sisällä mitään haitallisia kemikaaleja. Olemme yksinkertaisesti sitä mieltä, että lapset ovat kaikkein tärkeimpiä …

Leikkimatot ja leikkialusta auttavat vauvaa kehittymään ja tutkimaan maailmaa turvallisesti. Katso vauvojen jumppakaaret, leikkimatot & mobilet tästä.

GULLIGAST Mobile, monivärinen – IKEA

Tämä mobile toimii katseenvangitsijana hoitopöydän yläpuolella. Kaikkien luontoaiheisten pehmohahmojen kasvot ja kuviot on suunnattu niin, että vauva näkee …

GULLIGAST Mobile, monivärinen Tämä mobile toimii katseenvangitsijana hoitopöydän yläpuolella. Kaikkien luontoaiheisten pehmohahmojen kasvot ja kuviot on suunnattu niin, että vauva näkee ne selällään maatessaan. Kun vauvalla on mukavaa katseltavaa, vaipanvaihto onnistuu sujuvammin.

IKEA App ja IKEA-sovellukset

IKEA App ja IKEA-sovellukset – IKEA

Lataa uusi IKEA sovellus sovelluskaupasta ja tilaa tuotteet kotiin suoraan appista. Inspiroivat IKEA-sovellukset helpottavat ja nopeuttavat ostokokemusta.

Lataa uusi IKEA sovellus sovelluskaupasta ja tilaa tuotteet kotiin suoraan appista. Inspiroivat IKEA-sovellukset helpottavat ja nopeuttavat ostokokemusta. Tutustu!

KLAPPA Mobile, yellow – IKEA

KLAPPA Mobile, yellow. $15 …

KLAPPA Mobile, yellow. Play is a way for your baby to develop their senses and interaction with you and the world. With this mobile from the KLAPPA toys collection, we want to stimulate this important journey of discovery.

GULLIGAST Mobile, multicolor – IKEA

GULLIGAST Mobile, multicolor This mobile has soft figures inspired by nature and creates an exciting eye-catcher above the changing table.

GULLIGAST Mobile, multicolor This mobile has soft figures inspired by nature and creates an exciting eye-catcher above the changing table. All faces and patterns meet the baby’s gaze and create a calming mood for diaper changes.

Vauvojen lelut & leikkimatto – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Vauvojen lelut & leikkimatto – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Tilava hoitopöytä ilahduttaa sinua, veikeä mobile vauvaasi. Olipa kyseessä vaipanvaihto tai nukkumaanmenoaika, mukavasta ja viihtyisästä hoitopöydästä on hyvä …

Vauvan lelut ovat turvallisia tapoja vauvalle opetella ihmeellistä ympäristöään. Katso kaikki leikkisät vauvojen lelut ja tilaa verkosta! Myös leikkimatto.

KLAPPA Mobile, yellow – IKEA

KLAPPA Mobile, yellow Play is a way for your baby to develop their senses and interaction with you and the world. With this mobile from the KLAPPA toys …

KLAPPA Mobile, yellow Play is a way for your baby to develop their senses and interaction with you and the world. With this mobile from the KLAPPA toys collection, we want to stimulate this important journey of discovery. The figures and patterns face downwards to meet the child’s upward gaze.

Lastentarvikkeet & vauvan tarvikkeet – IKEA

Lastentarvikkeet & vauvan tarvikkeet – IKEA

Katosta roikkuu monivärinen GULLIGAST-mobile, jossa on erilaisia eläimiä ja kukkia. Jäniksenmallinen GULLIGAST-pehmolelu monivärisen GULLIGAST-jumppakaaren …

Lastentarvikkeet on suunniteltu erityisesti lastenhuoneeseen. Kaikki lasten tuotteet ja vauvojen tarvikkeet on testattu turvallisiksi. Katso tuotteet!

Keywords: ikea mobile