Ikea pilli

Pillit & muut juomatarvikkeet arkeen ja juhlaan – IKEA

Pillit & muut juomatarvikkeet arkeen ja juhlaan – IKEA

Juomapillit lasiin ja juhlat pystyyn! Meiltä saat mehupillit ja kaikki tarvittavat juomatarvikkeet niin arkeen kuin juhlaankin. Tutustu valikoimiimme!

OKUVLIG Pillit/puhdistusharjat, bambu/palmu – IKEA

Lue, miten voit pienillä valinnoilla vähentää jätettä. Nämä vaihtoehdot muoville tekevät arjesta ympäristöystävällisempää lähes huomaamatta.

OKUVLIG Pillit/puhdistusharjat, bambu/palmu Huolehdi ympäristöstä ja vältä turhaa muovia. Näitä bambusta valmistettuja pillejä voidaan käyttää yhä uudelleen, ja ne voidaan pestä mukana tulevilla kahdella puhdistusharjalla. Ne voidaan pestä mukana tulevilla kahdella puhdistusharjalla.

LÅNESPELARE Muki kannella ja pillillä, musta – IKEA

Frothed milk enhances any cup of coffee – and it’s the easiest way to spice up your morning brew. PRODUKT helps you make the froth like a pro as your very …

LÅNESPELARE Muki kannella ja pillillä, musta Ruostumattomasta teräksestä valmistettu muki, joka pitää juoman kylmänä pitkään. Kannen ja pillin ansiosta juomaa ei pääse läikkymään. Silikonisuojuksesta saa hyvän otteen, ja se pitää sormenpäät kuivina. Sopii täydellisesti LÅNESPELARE-mukitelineeseen.

Neljä helppoa, vastuullisempaa vaihtoehtoa arkeen – IKEA

Lue, miten voit pienillä valinnoilla vähentää jätettä. Nämä vaihtoehdot muoville tekevät arjesta ympäristöystävällisempää lähes huomaamatta. Tutustu neljään vinkkiin!

LÅNESPELARE Muki ja mukinpidike – IKEA

LÅNESPELARE Muki ja mukinpidike Kätevä ratkaisu, jonka ansiosta juoma ei kovin helposti pääse kaatumaan näppäimistön ja hiiren päälle pelaamisen aikana. Mukiteline on helppo kiinnittää pöytälevyyn tai mihin tahansa vaakasuoraan pintaan, joka on enintään 4,2 cm paksu.

IKEA 365+ Vesipullo, tummanharmaa

IKEA 365+ Vesipullo, tummanharmaa – IKEA

IKEA 365+ Vesipullo, tummanharmaa. Kun tämä kestävä pullo on mukanasi, et joudu koskaan kärsimään janosta. Täytä se kylmällä vedellä, raikkaalla smoothiella tai vastapuristetulla mehulla – ja nauti!

Muovin käyttöä & jätettä vähentävät tuotteet – IKEA

Muovin käyttöä & jätettä vähentävät tuotteet – IKEA

Muovin käyttöä & jätettä vähentävät tuotteet koottuna yhdelle sivulle. Katso hyödyllinen tuotelistaus. Vähemmän muovia ja jätettä, tutustu!

Kesäjuhlat – Kaikki tarpeellinen IKEA.fi

Kesäjuhlat – Kaikki tarpeellinen IKEA.fi – IKEA

Kesäjuhlat ovat vuoden tärkeimpiä juhlia. Löydä kesäjuhlia varten kauniit ja värikkäät kattaustarvikkeet ja varmista onnistuneet juhlat. Klikkaa IKEA.fi

PRODUKT Black Milk Frother – Popular & Handy – IKEA

PRODUKT Milk-frother, black. Frothes milk in 15-20 seconds. Can be used for both cold and hot milk.

Keywords: ikea pilli, ikea pillit, muovipilli ikea, muovipillit ikea