Ikea pyykkikori

Pyykkikori ja pyykkipussi helpottavat pyykinpesuja – IKEA

Pyykkikori ja pyykkipussi helpottavat pyykinpesuja – IKEA

Pyykkikori ja pyykkisäkki pyykinpesua helpottamaan. Pyykkipussi sopii myös pyykin kuljettamiseen. Osta normaali pyykkikori tai kannellinen pyykkikori.

Pyykinpesu, vaatteiden kuivaus ja silitys käy helposti – IKEA

Pyykinpesu, vaatteiden kuivaus ja silitys käy helposti – IKEA

Pyykkikaapit & kodinhoitohuoneen säilytys Pyykkikorit Kuivaustelineet Pesukoneet & kuivausrummut … NATTGIBBA Pyykkikori, pajua/käsin tehty, 100 l.

Pyykinpesu, vaatteiden kuivaus ja silitys ovat lähes päivittäisiä, ellei viikoittaisia askareita. Meiltä löydät arkea helpottavia ratkaisuja edullisesti.

TORKIS Pyykkikori, valkoinen/harmaa, 90 l – IKEA

Polyesteri on kestävä, nopeasti kuivuva ja eristävä materiaali, joka sopii ihanteellisesti tekstiileihin ja tyynyjen, peittojen ja kalusteiden täytteisiin.

TORKIS Pyykkikori, valkoinen/harmaa, 90 l Kaksi erillistä osiota auttavat pyykkien lajittelussa. Säkki on polyesteriä, joka ei ime kosteutta tai hajuja pyykeistä. Kokoon taitettava. Helppo säilyttää.

JÄLL Pyykkisäkki + teline, valkoinen, 70 l – IKEA

Pituus: 41 cm ; Leveys: 43 cm ; Korkeus: 64 cm ; Tila: 70 l ; Enimmäiskuormitus: 8 …

JÄLL Pyykkisäkki + teline, valkoinen, 70 l Kevyt pyykkisäkki, jonka voi taittaa kokoon, on helppo kantaa pesukoneen luokse, säilyttää kaapissa tai ripustaa koukusta. Säkissä on tilaa jopa 8 kilolle pyykkiä, joten ota rennosti – vielä mahtuu. Kokoon taitettava. Helppo kantaa ja laittaa sivuun.

TOLKNING Pyörällinen pyykkikori, käsin tehty raita, 31 l – IKEA

TOLKNING Pyörällinen pyykkikori, käsin tehty raita, 31 l Monipuolinen TOLKNING-mallisto on valmistettu luonnonkuiduista, jotka tuovat lämpöä sisustukseen.

TOLKNING Pyörällinen pyykkikori, käsin tehty raita, 31 l Monipuolinen TOLKNING-mallisto on valmistettu luonnonkuiduista, jotka tuovat lämpöä sisustukseen. Kerää likaiset vaatteet tähän pyörillä varusteltuun pyykkikoriin ja rullaa ne kätevästi pesukoneelle – pyykki vain matkaan ja menoksi!

SLIBB Joustava pyykkikori, roosa, 24 l – IKEA

SLIBB Joustava pyykkikori, roosa, 24 l Tämä pyykkikori sopii erinomaisesti …

SLIBB Joustava pyykkikori, roosa, 24 l Tämä pyykkikori sopii erinomaisesti märkien pyykkien keräämiseen pesukoneesta ja puhtaiden vaatteiden siirtämiseen säilytystä tai silitystä varten. Helppo kantaa yhdellä kädellä, sillä koko pyykkikori on valmistettu pehmeästä, joustavasta muovista.

SALUDING Pyykkikori, käsin tehty bambu, 50 l – IKEA

SALUDING Pyykkikori, käsin tehty bambu, 50 l Käsityönä valmistetut SALUDING-korit tuovat sisustukseen rauhallista ilmettä. Luonnonmateriaalina bambu saa …

SALUDING Pyykkikori, käsin tehty bambu, 50 l Käsityönä valmistetut SALUDING-korit tuovat sisustukseen rauhallista ilmettä. Luonnonmateriaalina bambu saa tilan tuntumaan kodikkaalta ja seesteiseltä, jolloin sekä keho että mieli lepäävät. Sisäkassin ansiosta likapyykit on helppo nostaa pois korista.

TORKIS Taipuisa pyykkikori, sisä-/ulkokä, sininen, 35 l – IKEA

TORKIS Taipuisa pyykkikori, sisä-/ulkokä, sininen, 35 l Taipuisaa TORKIS-pyykkikoria voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Kestävästä muovista valmistetussa …

TORKIS Taipuisa pyykkikori, sisä-/ulkokä, sininen, 35 l Taipuisaa TORKIS-pyykkikoria voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Kestävästä muovista valmistetussa korissa on kaksi tukevaa kahvaa, joista on hyötyä, kun ripustat pyykkiä tai siirrät tavaroita kotona. Sekä sisä- että ulkokäyttöön.

NATTGIBBA Pyykkikori, pajua/käsin tehty, 100 l – IKEA

Käytä tätä pyykkikoria valkoisten ja värillisten vaatteiden lajitteluun.

NATTGIBBA Pyykkikori, pajua/käsin tehty, 100 l Käytä tätä pyykkikoria valkoisten ja värillisten vaatteiden lajitteluun. Tehty käsin pajusta, joka luo rauhallista ja lämmintä tunnetta kodin jokaiseen huoneeseen – jopa kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin.

Keywords: ikea pyykkikori, pyykkikori ikea, ikea pyykkipussi, pyykkipussi ikea