Ikea rahi

Rahit – Jalkarahi ja säilytysrahi toimivat lisäistuimena – IKEA

Rahit – Jalkarahi ja säilytysrahi toimivat lisäistuimena – IKEA

Rahi on huonekalu, joka toimii myös lisäistuimena. Valittavanasi on kankaisia, nahkaisia ja rottinkisia jalkaraheja. Monet rahit omaavat myös säilytystilaa.

Rahi on huonekalu, joka toimii myös lisäistuimena. Valittavanasi on kankaisia, nahkaisia ja rottinkisia jalkaraheja. Monet rahit omaavat myös säilytystilaa. Tilaa rahi netistä!

ALSEDA Jakkara, banaanikuitu – IKEA

Banaanipuu kantaa hedelmää vain kerran, ja hukkaan heittämisen sijaan sen rungon kuidut voidaan kuivata ja punoa esimerkiksi koreiksi, tableteiksi ja …

ALSEDA Jakkara, banaanikuitu Kukin ALSEDA-jakkara on ainutlaatuinen, sillä ne ovat ammattitaitoisten käsityöläisten käsin punomia. Kukin jakkara on ainutlaatuinen, sillä ne ovat ammattitaitoisten käsityöläisten käsin punomia. Kevyt. Helppo nostaa ja siirtää.

STRANDMON Rahi, Djuparp tummanvihreä – IKEA

STRANDMON Rahi, Djuparp tummanvihreä. Toimii sekä lisäistuimena että rahina. DJUPARP-päällinen on valmistettu sametista, jolle perinteinen kudontatekniikka …

STRANDMON Rahi, Djuparp tummanvihreä. Toimii sekä lisäistuimena että rahina. DJUPARP-päällinen on valmistettu sametista, jolle perinteinen kudontatekniikka antaa lämpimän ja syvän värin, pehmeän ja tiiviin pinnan sekä kevyesti heijastavan hohdon.

BOSNÄS Rahi, jossa säilytystilaa, Ransta keltainen – IKEA

BOSNÄS Rahi, jossa säilytystilaa, Ransta keltainen BOSNÄS-rahi on monikäyttöisempi kuin ensi näkemältä voisi kuvitella. Rahia voi käyttää tavalliseen tapaan …

BOSNÄS Rahi, jossa säilytystilaa, Ransta keltainen BOSNÄS-rahi on monikäyttöisempi kuin ensi näkemältä voisi kuvitella. Rahia voi käyttää tavalliseen tapaan jalkojen lepuuttamiseen, mutta lisäksi sen sisällä on käytännöllistä säilytystilaa. Toimii sekä lisäistuimena että rahina.

TOLKNING Rahi, jossa säilytystilaa, käsin tehty rottinkia – IKEA

TOLKNING Rahi, jossa säilytystilaa, käsin tehty rottinkia Monipuolinen TOLKNING-mallisto on valmistettu luonnonkuiduista, jotka tuovat lämpöä sisustukseen.

TOLKNING Rahi, jossa säilytystilaa, käsin tehty rottinkia Monipuolinen TOLKNING-mallisto on valmistettu luonnonkuiduista, jotka tuovat lämpöä sisustukseen. Tämä rahi on täynnä yllätyksiä – istuimen lisäksi se tarjoaa kätevän säilytysratkaisun, joten kotisi pysyy järjestyksessä.

VIMLE Rahi, jossa säilytystilaa, Gunnared beige – IKEA

VIMLE Rahi, jossa säilytystilaa, Gunnared beige VIMLE-sohvasarja koostuu osista, joita voi yhdistellä omien tarpeidensa mukaan – ja tarpeiden muuttuessa …

VIMLE Rahi, jossa säilytystilaa, Gunnared beige VIMLE-sohvasarja koostuu osista, joita voi yhdistellä omien tarpeidensa mukaan – ja tarpeiden muuttuessa myös sohvaa on helppo muokata. Voit käyttää rahia jalkojen lepuuttamiseen, lisäistuimena tai mukavana sohvan jatkeena.

GRUNDSJÖ Rahi, Djuparp tummanvihreä – IKEA

GRUNDSJÖ Rahi, Djuparp tummanvihreä Tässä sylinterimäisessä rahissa on kestävä verhoilu, ja se vie vain vähän tilaa. Rahia voidaan käyttää lisäistuimena, …

GRUNDSJÖ Rahi, Djuparp tummanvihreä Tässä sylinterimäisessä rahissa on kestävä verhoilu, ja se vie vain vähän tilaa. Rahia voidaan käyttää lisäistuimena, mukavana jalkatukena tai käytännöllisenä säilytyspaikkana asioille, jotka halutaan käden ulottuville. Toimii sekä lisäistuimena että rahina.

Keywords: ikea rahi, rahi ikea, ikea rahit, rahit ikea, jalkarahi ikea, pyöreä rahi ikea, ikea jalkarahi, juuttirahi ikea, ikea klippan rahi, säilytysrahi ikea