Ikea seinäkaappi kylpyhuone

Kylpyhuoneen seinäkaapit – Tilaa verkkokaupastamme – IKEA

Kylpyhuoneen seinäkaapit – Tilaa verkkokaupastamme – IKEA

Kylpyhuoneen seinäkaappi on toimiva ratkaisu pieneen tai suureen säilytystarpeeseen. Pienessä kylpyhuoneessa yhteen seinäkaappiin mahtuu kaikki tarpeellinen …

Kylpyhuoneen seinäkaappi vapauttaa arvokasta lattiatilaa ja tavarat pysyvät järjestyksessä. Meiltä löydät kylpyhuoneen seinäkaapit säilytykseen.

Kylpyhuoneen kaapit – Laatua edullisesti – IKEA

Kylpyhuoneen kaapit – Laatua edullisesti – IKEA

Kylpyhuoneen kaapit tuovat järjestystä. Valikoimamme kylpyhuoneen kaappi on sekä edullinen, tyylikäs, että laadukas. Osta kylpyhuonekaappi meiltä!

ENHET – kylpyhuoneen kaapit – IKEA

ENHET – kylpyhuoneen kaapit – Pieni kylpyhuoneen kaappi – IKEA

Pieni kylpyhuoneen kaappi tuo säilytystilaa pieneen tilaan. ENHET-valikoimasta löydät isot ja pienet kylpyhuoneen seinäkaapit. 10 vuoden takuu. Tutustu!

GODMORGON-seinäkaapit kylpyhuoneeseen – IKEA

GODMORGON-seinäkaapit kylpyhuoneeseen – IKEA

Kylpyhuoneen kaappi onkin tarkoituksella suunniteltu kapeaksi ja korkeaksi. Saat kaikki tarvittavat tavarat kätevästi kaappiin suojaan. Lattialle jää vielä …

GODMORGON -seinäkaapit kylpyhuoneeseen ovat loistava säilytyspaikka kodin hygieniatuotteille. Seinäkaapit kylpyhuoneeseen ovat kosteuden kestäviä ja niillä on 10 vuoden takuu.

Kylpyhuoneen korkeat kaapit – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Kylpyhuoneen korkeat kaapit – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Kylpyhuoneen korkea kaappi säästää tilaa. Löydä meiltä edullinen korkea kaappi kylpyhuoneeseen tai pesukonekaappi. Tai suunnittele itse haluamasi.

ENHET Seinäkaappi, 2 hyllyä / ovi, valkoinen/harmaa …

ENHET Seinäkaappi, 2 hyllyä / ovi, valkoinen/harmaa runko, 60x32x75 cm – IKEA

ENHET Seinäkaappi, 2 hyllyä / ovi, valkoinen/harmaa runko, 60x32x75 cm ENHET-sarjan avulla on helppo uudistaa keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen ilmettä. Tässä seinäkaapissa pullot ja purkit ovat hyvin näkyvillä, ja harmaa, kehyksellinen ovi luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

ENHET Seinäkaappi, 2 hyllyä / ovi, valkoinen, 40x17x75 cm

ENHET Seinäkaappi, 2 hyllyä / ovi, valkoinen, 40x17x75 cm – IKEA

ENHET Seinäkaappi, 2 hyllyä / ovi, valkoinen, 40x17x75 cm ENHET-sarjan avulla on helppo uudistaa keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen ilmettä. Tässä hyllyillä varustetussa seinäkaapissa pullot ja purkit ovat hyvin näkyvillä, ja siistin valkoinen ovi tuo huoneeseen kirkkautta.

GODMORGON Seinäkaappi 1 ovi, valkoinen, 40x32x58 cm

GODMORGON Seinäkaappi 1 ovi, valkoinen, 40x30x58 cm – IKEA

GODMORGON Seinäkaappi 1 ovi, valkoinen, 40x30x58 cm. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

GODMORGON Seinäkaappi 1 ovi, korkeakiilto valkoinen …

GODMORGON Seinäkaappi 1 ovi, korkeakiilto valkoinen, 40x14x96 cm – IKEA

GODMORGON Seinäkaappi 1 ovi, korkeakiilto valkoinen, 40x14x96 cm Jos tilaa on rajallisesti, tämä kapeahyllyinen seinäkaappi sopii täydellisesti ajoterien, voiteiden, harjojen ja asusteiden säilytykseen. Takaamme, että kaappi kestää vähintään kymmenen vuoden roiskeet ja vesihöyryt.

Keywords: ikea seinäkaappi kylpyhuone