Ikea sermi

Sermit, tilanjakajat & väliseinät kotiin ja toimistoon – IKEA

Sermit, tilanjakajat & väliseinät kotiin ja toimistoon – IKEA

Sermi auttaa, kun tarpeenasi on tilan jakaminen. Tilanjakaja, sermi ja väliseinä taikoo tilaan rauhaa, toimivuutta ja säilytystilaa. Osta sermiseinä!

RISÖR Sermi, valkoinen/musta, 216×185 cm – IKEA

Tämän tilanjakajan avulla voidaan luoda huone huoneen sisälle niin, …

RISÖR Sermi, valkoinen/musta, 216×185 cm Tämän tilanjakajan avulla voidaan luoda huone huoneen sisälle niin, että sisään pääsee edelleen valoa. Nopea ja helppo tapa luoda erilaisia tiloja ruokailuun ja seurusteluun tai väliaikainen makuuhuone yövieraille. Sopii sekä tilanjakajaksi että näkösuojaksi.

SIDORNA Sermi, harmaa, 80×150 cm – IKEA

Tilanjakajilla voi helposti ja nopeasti luoda huoneen sisälle tilan …

SIDORNA Sermi, harmaa, 80×150 cm Tilanjakajilla voi helposti ja nopeasti luoda huoneen sisälle tilan kokouksia, projektityötä tai omia töitä varten. Niitä on helppo siirtää ja ne on helppo liittää toisiinsa, eivätkä ne vie paljoa säilytystilaa.

SIDORNA Sermi, harmaa, 480×195 cm – IKEA

SIDORNA Sermi, harmaa, 480×195 cm Tilanjakajilla voi helposti ja nopeasti luoda huoneen sisälle tilan kokouksia, projektityötä tai omia töitä varten.

SIDORNA Sermi, harmaa, 480×195 cm Tilanjakajilla voi helposti ja nopeasti luoda huoneen sisälle tilan kokouksia, projektityötä tai omia töitä varten. Niitä on helppo siirtää ja ne on helppo liittää toisiinsa, eivätkä ne vie paljoa säilytystilaa.

VARHAUG Sermi, beige, 242×157 cm – IKEA

VARHAUG-sermin avulla huoneen voi jakaa pienempiin osiin ja luoda vaikka …

VARHAUG Sermi, beige, 242×157 cm VARHAUG-sermin avulla huoneen voi jakaa pienempiin osiin ja luoda vaikka väliaikaisen työpisteen, ruokailutilan tai vierashuoneen. Tilan hyödyntäminen onnistuu entistä joustavammin. Sopii hyvin myös ikkunan eteen tuomaan yksityisyyttä.

TOLKNING Sermi, käsin tehty rottinkia, 150×170 cm – IKEA

Rottinki kiipeää puita pitkin, mutta niitä ei tarvitse kaataa rottingin …

TOLKNING Sermi, käsin tehty rottinkia, 150×170 cm Monipuolinen TOLKNING-mallisto on valmistettu luonnonkuiduista, jotka tuovat lämpöä sisustukseen. Tämä tilanjakaja luo yhdestä huoneesta kaksi erillistä tilaa. Voit esimerkiksi erottaa kotitoimiston olohuoneestasi.

YTTERSKÄR Sermi, ulkokäyttöön, harmaa, 185×150 cm – IKEA

YTTERSKÄR Sermi, ulkokäyttöön, harmaa, 185×150 cm Tarjoaa näkösuojaa ja auttaa jakamaan esim. terassin pienempiin osiin. Sopii erinomaisesti puutarhaan …

YTTERSKÄR Sermi, ulkokäyttöön, harmaa, 185×150 cm Tarjoaa näkösuojaa ja auttaa jakamaan esim. terassin pienempiin osiin. Sopii erinomaisesti puutarhaan, terassille tai parvekkeelle. Voidaan käyttää yksinään tai yhdessä tilan ja tarpeen mukaan.

SIDORNA Sermi, harmaa, 162x160x195 cm – IKEA

SIDORNA Sermi, harmaa, 162x160x195 cm Tilanjakajia on helppo kantaa, ja niiden kokoaminen on yksinkertaista erikseen myytävillä SIDORNA-liittimillä.

SIDORNA Sermi, harmaa, 162x160x195 cm Tilanjakajia on helppo kantaa, ja niiden kokoaminen on yksinkertaista erikseen myytävillä SIDORNA-liittimillä. Helppo varastoida, sillä purkaminen on vaivatonta ja tilantarve pieni.

SIDORNA Sermi, harmaa, 162x160x150 cm – IKEA

SIDORNA Sermi, harmaa, 162x160x150 cm Tilanjakajilla voi helposti ja nopeasti luoda huoneen sisälle tilan kokouksia, projektityötä tai omia töitä varten.

SIDORNA Sermi, harmaa, 162x160x150 cm Tilanjakajilla voi helposti ja nopeasti luoda huoneen sisälle tilan kokouksia, projektityötä tai omia töitä varten. Niitä on helppo siirtää ja ne on helppo liittää toisiinsa, eivätkä ne vie paljoa säilytystilaa.

Keywords: ikea sermi, sermi ikea, ikea tilanjakaja, ikea tilanjakaja verho, tilanjakaja ikea, ikea väliseinä, ikea lasiseinä, ikea sermit, väliseinä ikea, huoneenjakaja ikea, ikea sermi sisälle