Ikea skötbord

Skötbord gör barnskötseln enklare – IKEA

Skötbord gör barnskötseln enklare – IKEA

Skötbord ska vara både praktiska och passa in hemma. Hos oss hittar du ett brett utbud med praktiska lösningar med eller utan lådor. Handla smidigt online.

Skötbord med lådor och hyllor gör att du kan ha allt du behöver inom räckhåll så att du hela tiden kan ha uppsikt över din bebis. Alla våra skötbord ger dig en bekväm höjd som gör att du enkelt kan gosa med ditt barn. Kolla in vårt utbud som ger dig lite hjälp på traven.

Skötbord med lådor och förvaring – IKEA

Skötbord med lådor och förvaring – IKEA

Skötbord ska vara både praktiska och passa in hemma. Hos oss hittar du ett brett utbud med praktiska lösningar med eller utan lådor. Handla smidigt online.

SUNDVIK Skötbord/byrå, vit – IKEA

SUNDVIK Skötbord/byrå, vit Här kan du ha allt från blöjor och krämer till kläder och leksaker nära till hands. Och när ditt barn lämnar blöjåldern kan du vika in klaffen på skötbordet för gott och använda möbeln som byrå. Bekväm höjd för att byta på din baby.

SNIGLAR Skötbord, bok, vit, 72×53 cm – IKEA

SNIGLAR Skötbord, bok, vit, 72×53 cm. Bekväm höjd och förvaring nära, så du kan nå det du behöver och ändå alltid hålla en hand på din baby.

SUNDVIK Skötbord/byrå, grå – IKEA

SUNDVIK Skötbord/byrå, grå

SMÅSTAD Skötbord, vit vit/med 3 lådor, 90x79x100 cm

SMÅSTAD Skötbord, vit vit/med 3 lådor, 90x79x100 cm – IKEA

SMÅSTAD Skötbord, vit vit/med 3 lådor, 90x79x100 cm På det här bordet ligger din baby på en bekväm höjd för blöjbyten – och mys. Med praktisk förvaring på armlängds avstånd kan du greppa blöjor, krämer och kläder medan du alltid håller en hand på din baby. Bekväm höjd för att byta på din baby.

Ett skötbord som har allt inom räckhåll – IKEA

Om du, när du ska byta på babyn, måste springa runt i huset och leta efter blöjor, krämer och leksaker, förstår att du måste förnya barnkammaren. Skötbordet SMÅGÖRA är idealiskt om man vill ha alla babyns tillbehör inom räckhåll och det är lagom högt så att du inte måste böja dig ner. Placera skötbädden VÄDRA på bordsskivan så att babyn är säker när du tar fram blöjor på skötbordet. Bordet är också en rymlig förvaringsenhet och när barnet blir äldre kan du omvandla det till en trendig bokhylla eller förvaringslösning för dina egna kläder. Då kan du utrusta det med korgen FLÅDIS och lådan NÖJSAM.

ÖNSKLIG Förvaringskorgar f skötbord 4 delar, vit – IKEA

ÖNSKLIG Förvaringskorgar f skötbord 4 delar, vit Nyfikna bebisar kan vara en riktig utmaning på skötbordet. Det finns ju så mycket spännande saker att upptäcka. Med det här setet kan du gömma och ändå nå alla prylar, samtidigt som du är nära din baby.

Förvara allt inom räckhåll med de här smarta korgarna

Förvara allt inom räckhåll med de här smarta korgarna – IKEA

Skötbordet i barnets sovrum är sannolikt den plats där de flesta av de stora leendena och glada fnissen uppstår. Din underbara lilla bebis ligger säkerligen och vrider på sig på skötbordet medan du försöker klä på honom eller henne kläder och bebisen försöker ta tag i olika föremål, som färgglada leksaker eller mjuka handdukar. Setet ÖNSKLIG med fyra förvaringskorgar, som är speciellt utformade för skötbord som SNIGLAR, ger dig välbehövligt förvaringsutrymme för kläder, blöjor och tvättlappar. Setet innehåller fyra korgar och två krokar som används för upphängning av den största behållaren på sidan av bordet för att förvara saker utom barnets räckhåll.

Keywords: ikea skötbord