Ikea tarjotinpöytä

GLADOM Tarjotinpöytä, musta, 45×53 cm – IKEA

Apupöytä tai tarjotinpöytä on aina tarpeellinen ja käytännöllinen monessa tilassa. Ne sointuvat kauniisti niin sohvan viereen olohuoneeseen, seinän viereen …

GLADOM Tarjotinpöytä, musta, 45×53 cm Ihastuttava tuote vastustamattomaan hintaan. Osta yksi tai osta monta ja tee kaikista istumispaikoistasi kätevämpiä. Kevyt ja helppo liikutella, ja irrotettava tarjotinpäällinen sopii hyvin pikkupurtavien tarjoiluun.

Tarjotinpöytä astuu apuun – IKEA

MARYD Tarjotinpöytä, tummanpunainen, 58x38x58 cm. Tällä tarjotinpöydällä tarjoilet kätevästi aamiaisen vuoteeseen tai juomat juhlavieraille.

Keveä ja kätevä pöytä tekee kotona oleilusta hieman hauskempaa. Irrotettava tarjotinosa on omiaan vaikkapa pikkupurtavien tarjoilua varten ja fiksu ratkaisu, kun haet keittiöstä lisää leffaherkkuja.

MARYD Tarjotinpöytä, harmaa, 58x38x58 cm – IKEA

Sohvapöydät pitävät kaukosäätimet ja lehdet lähellä. Löydä sopiva ja edullinen olohuoneen pöytä kotiisi. Tutustu ja tilaa esim. lasinen sohvapöytä.

MARYD Tarjotinpöytä, harmaa, 58x38x58 cm Tällä tarjotinpöydällä tarjoilet kätevästi aamiaisen vuoteeseen tai juomat juhlavieraille. Se sopii niin sängyn viereen kuin olohuoneeseenkin. Tarjottimen voi irrottaa tarjoilua varten, ja runko on taitettava.

KUNGSHATT Tarjotinpöytä sisä/ulkokäyttöön, … – IKEA

KUNGSHATT Tarjotinpöytä sisä/ulkokäyttöön, tummanharmaa/harmaa, 56×36 cm – IKEA

KLIPSK Vuodetarjotin, valkoinen. Kokoon taittuvien jalkojen ansiosta menee pieneen tilaan säilyttämistä varten. Tasossa olevan uran ansiosta tabletti tai …

KUNGSHATT Tarjotinpöytä sisä/ulkokäyttöön, tummanharmaa/harmaa, 56×36 cm KUNGSHATT-tarjoilupöytä irrallisella pöytälevyllä on täydellinen ratkaisu juomien ja naposteltavien tarjoiluun. Se on helppo taittaa kokoon ja on valmistettu säänkestävistä materiaaleista, jotka sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Apupöydät jokaiseen kodin tilaan ja tarkoitukseen – IKEA

Apupöydät jokaiseen kodin tilaan ja tarkoitukseen – IKEA

Pöytä palvelee moneen tarkoitukseen ruokailusta piirtämiseen ja kaikkeen muuhun. Pöydät ovat aina valmiina kannattelemaan asioita puolestasi.

Apupöydät jokaiseen makuun. Valitse vain haluamasi koko, tyyli ja väri laajasta apupöytä-valikoimasta. Tervetuloa tutustumaan ja ostamaan tarjotinpöytä!

MARYD Tarjotinpöytä, tummanpunainen, 58x38x58 cm – IKEA

MARYD Tarjotinpöytä, tummanpunainen, 58x38x58 cm. Tällä tarjotinpöydällä tarjoilet kätevästi aamiaisen vuoteeseen tai juomat juhlavieraille. Se sopii niin sängyn viereen kuin olohuoneeseenkin.

Sohvapöydät, apupöydät & sivupöydät – IKEA

Sohvapöydät, apupöydät & sivupöydät – IKEA

Sohvapöydät pitävät kaukosäätimet ja lehdet lähellä. Löydä sopiva ja edullinen olohuoneen pöytä kotiisi. Tutustu ja tilaa esim. lasinen sohvapöytä.

KLIPSK Vuodetarjotin, valkoinen – IKEA

KLIPSK Vuodetarjotin, valkoinen. Kokoon taittuvien jalkojen ansiosta menee pieneen tilaan säilyttämistä varten. Tasossa olevan uran ansiosta tabletti tai kirja pysyy hyvin paikoillaan.

Pöydät & työpöydät – IKEA

Pöydät – Laaja valikoima – Tilaa pöydät netistä – IKEA

Pöytä palvelee moneen tarkoitukseen ruokailusta piirtämiseen ja kaikkeen muuhun. Pöydät ovat aina valmiina kannattelemaan asioita puolestasi. Tilaa pöydät netistä!

Keywords: ikea tarjotinpöytä, gladom ikea, ikea gladom, tarjotinpöytä ikea