Ikea työtuolin pyörät

BEKANT Pyörä, valkoinen – IKEA

Työtuolistani puuttuu kaikki kiinnitysosat, ohjeet sekä jalkojen pyörät? Työtuolien osat saattavat olla ontossa selkänojassa piilossa. Tästä on erillinen kuva …

BEKANT Pyörä, valkoinen.

Työtuolin kiinnitysosat, ohjeet ja jalkojen pyörät – IKEA Suomi

Takuu kattaa seuraavien osien toiminnan: pyörät, kaasujousi, mekanismi ja käsinojan ja selkänojan säätömekanismit. Jos ongelmia ilmenee.

Suomi – Työtuolistani puuttuu kaikki kiinnitysosat, ohjeet sekä jalkojen pyörät?

ALEX Pyörä, musta, 50 mm – IKEA

Istuinkorkeus säädettävissä 48–57 cm. Tuoli on testattu ja hyväksytty ammattikäyttöön. Kumipäällysteiset pyörät, jotka toimivat hyvin kaikenlaisilla lattioilla.

ALEX Pyörä, musta, 50 mm ALEX-pyörät tekevät säilytyksestä joustavampaa – voit esimerkiksi työntää laatikoston työpöydän alle tai siirtää sen haluamaasi paikkaan. Kumipäällysteiset pyörät pyörivät sulavasti kaikentyyppisillä lattioilla.

MALSKÄR Pyörivän tuolin jalka, musta – IKEA

Aloita valitsemalla istuin lempivärissäsi. Tämän jälkeen voit lisätä käsinojat ja jalat, sekä halutessasi myös pyörät. LÅNGFJÄLL ei ole pelkästään ergonominen …

MALSKÄR Pyörivän tuolin jalka, musta Korkeutta voidaan helposti säätää vain yhdellä kädellä. Turvapyörissä on paineeseen reagoiva jarrumekanismi, joka pitää tuolin paikoillaan, kun nouset seisomaan, ja vapauttaa tuolin, kun istut alas.

Työtuolit – Kotiin, toimistoon ja etätyöskentelyyn – IKEA

Työtuolit – Kotiin, toimistoon ja etätyöskentelyyn – IKEA

Työtuolit, toimistotuolit, tietokonetuolit ja aktiivituolit edullisesti. Työtuoleissa säädettävä istuin, kallistustoiminto ja ristiselän tuki. Katso!

RILL Pyörä, harmaa, 50 mm – IKEA

RILL Pyörä, harmaa, 50 mm Näiden pyörien avulla tavaroiden siirtely lattiatasolla on helpompaa. Pyörät sopivat täydellisesti esimerkiksi suurimpaan SOCKERBIT-säilytyslaatikkoon. Pyörien lisääminen huonekaluihin tekee niistä helpompia liikutella.

Työtuolit – IKEA

Työtuolit kotiin ja toimistoon – IKEA

LÅNGFJÄLL-sarja – Ergonomiset työtuolit – IKEA

LÅNGFJÄLL-sarja – Ergonomiset työtuolit – IKEA

Ergonominen työtuoli auttaa jaksamaan työpäivän aikana. LÅNGFJÄLL-sarjan kauniit ja ergonomiset työtuolit ovat syystäkin suosittuja. Katso ja tule ostoksille.

Keywords: ikea työtuolin pyörät