Ikea utrusta

UTRUSTA Laatikon etusarja, matala, valkoinen, 60 cm – IKEA

Toimiva sisäpuoli ja puhdaslinjainen ulkoasu. Tämän etusarjan avulla oven tai suuremman etusarjan taakse voidaan sijoittaa useita pieniä laatikoita.

UTRUSTA Laatikon etusarja, matala, valkoinen, 60 cm. Sileän, lakatun pintansa ansiosta etusarja on sekä kestävä että helppohoitoinen. 25 vuoden takuu.

UTRUSTA Laatikon etusarja, keskikorkea, valkoinen, 60 cm

UTRUSTA Laatikon etusarja, keskikorkea, valkoinen, 60 cm – IKEA

UTRUSTA Laatikon etusarja, keskikorkea, valkoinen, 60 cm Toimiva sisäpuoli ja puhdaslinjainen ulkoasu. Tämän etusarjan avulla oven tai suuremman etusarjan …

UTRUSTA Laatikon etusarja, keskikorkea, valkoinen, 60 cm Toimiva sisäpuoli ja puhdaslinjainen ulkoasu. Tämän etusarjan avulla oven tai suuremman etusarjan taakse voidaan sijoittaa useita pieniä laatikoita. Näin saat lisää säilytystilaa ja samalla kokonaisilme säilyy virtaviivaisena.

UTRUSTA Astiankuivausteline seinäkaappiin, 60×35 cm – IKEA

UTRUSTA Astiankuivausteline seinäkaappiin, 60×35 cm. Vievätkö puhtaat astiat liikaa tilaa työtasolla? Astiankuivausteline tarjoaa oivallisen ratkaisun.

UTRUSTA Astiankuivausteline seinäkaappiin, 60×35 cm. Vievätkö puhtaat astiat liikaa tilaa työtasolla? Astiankuivausteline tarjoaa oivallisen ratkaisun. Asenna se seinäkaappiin, niin saat lisää tilaa työtasolle.

UTRUSTA Kulmapöytäkaapin sisuste, ulos ved – IKEA

Toimintoon liittyvä ratkaisu. Nurkat hyötykäyttöön. Kulmapöytäkaappiin tarkoitettu ulos vedettävä UTRUSTA-sisuste hyödyntää tehokkaasti kulmaan jäävän kaapin.

UTRUSTA Kulmapöytäkaapin sisuste, ulos ved. Anna kattiloiden tulla luoksesi. Tämä ulos vedettävä kulmapöytäkaapin sisuste auttaa hyödyntämään kulmaan jäävän tilan ja helpottaa tavaroiden löytämistä.

UTRUSTA Ponnahdussalpa – IKEA

UTRUSTA-ponnahdussalpojen ansiosta et tarvitse erillistä vedintä. Salvat asennetaan ovien sisäpuolelle, jolloin keittiön ilme säilyy siistinä ja …

UTRUSTA Ponnahdussalpa Ovi aukeaa kevyellä painalluksella. UTRUSTA-ponnahdussalpojen ansiosta et tarvitse erillistä vedintä. Salvat asennetaan ovien sisäpuolelle, jolloin keittiön ilme säilyy siistinä ja virtaviivaisena. Aukeaa kevyellä painalluksella. Vetimiä ei tarvita.

UTRUSTA Ritiläkori, 60 cm – IKEA

UTRUSTA Ritiläkori, 60 cm. Tämän lankakorin hienous on se, että sen sisältö on näkyvillä korkeassakin kaapissa. Hyvän ilmankierron ansiosta se on hyvä …

UTRUSTA Ritiläkori, 60 cm. Tämän lankakorin hienous on se, että sen sisältö on näkyvillä korkeassakin kaapissa. Hyvän ilmankierron ansiosta se on hyvä valinta tekstiilien säilyttämiseen – tai kattiloiden ja pannujen, sillä se ei jätä niihin rumia jälkiä.

UTRUSTA Hyllylevy, valkoinen, 60×37 cm – IKEA

UTRUSTA Hyllylevy, valkoinen, 60×37 cm. Oletko keräilijäluonne? Näiden kestävien melamiinihyllylevyjen avulla voit sisustaa kaapin haluamallasi tavalla ja …

UTRUSTA Hyllylevy, valkoinen, 60×37 cm. Oletko keräilijäluonne? Näiden kestävien melamiinihyllylevyjen avulla voit sisustaa kaapin haluamallasi tavalla ja säilyttää siellä lempiesineitäsi. Hyllylevyt ovat paksuja, joten ne kestävät suurtakin kuormitusta.

UTRUSTA Sarana – IKEA

UTRUSTA Sarana. Pienetkin yksityiskohdat vaikuttavat keittiön ilmeeseen ja toimivuuteen. Saranoilla on tärkeä rooli hyvän työnkulun luomisessa ja tilojen …

UTRUSTA Sarana. Pienetkin yksityiskohdat vaikuttavat keittiön ilmeeseen ja toimivuuteen. Saranoilla on tärkeä rooli hyvän työnkulun luomisessa ja tilojen tehokkaassa käytössä.

UTRUSTA Laatikon etusarja, matala, valkoinen, 80 cm – IKEA

UTRUSTA Laatikon etusarja, matala, valkoinen, 80 cm. Sileän, lakatun pintansa ansiosta etusarja on sekä kestävä että helppohoitoinen. 25 vuoden takuu.

Keywords: ikea utrusta, utrusta ikea