Ikea värdera

VÄRDERA Astiasto, 18 osaa, valkoinen – IKEA

“VÄRDERA-sarjan astioita leimaa niiden muoto, joka on yksinkertainen mutta samalla kiinnostavalla tavalla pehmeä ja kulmikas. Halusin luoda astiaston, jossa …

VÄRDERA Astiasto, 18 osaa, valkoinen Sekä arkeen että juhlaan. VÄRDERA-sarja on valmistettu kestävästä maasälpäposliinista. Vahingon sattuessa rikkoutuneen astian korvaaminen on helppoa, sillä sarjan osat myydään yksittäin. Valmistettu iskunkestävästä ja vahvasta maasälpäposliinista.

VÄRDERA Servis 18 delar, vit – IKEA

VÄRDERA Servis 18 delar, vit. Av fältspatporslin som gör tallriken tålig mot stötar och därmed hållbar. Du kan enkelt göra en annorlunda men tidlös dukning, eftersom porslinet har en spännande mjukt kvadratisk form som samtidigt är klassisk.

VÄRDERA Lautanen, valkoinen, 25×25 cm – IKEA

VÄRDERA Lautanen, valkoinen – IKEA

VÄRDERA Lautanen, valkoinen. Valmistettu iskunkestävästä ja vahvasta maasälpäposliinista. Pehmeän pyöreät ja klassiset astiat tarjoavat monenlaisia kattausmahdollisuuksia niin arkeen kuin juhlaankin.

VÄRDERA Tallrik, vit, Längd: 25 cm – IKEA

VÄRDERA Tallrik, vit, Längd: 25 cm. Av fältspatporslin som gör tallriken tålig mot stötar och därmed hållbar. Du kan enkelt göra en annorlunda men tidlös dukning, eftersom porslinet har en spännande mjukt kvadratisk form som samtidigt är klassisk.

VÄRDERA Muki, valkoinen, 30 cl – IKEA

VÄRDERA Muki, valkoinen, 30 cl Sekä arkeen että juhlaan. VÄRDERA-sarja on valmistettu kestävästä maasälpäposliinista. Vahingon sattuessa rikkoutuneen astian korvaaminen on helppoa, sillä sarjan osat myydään yksittäin. Valmistettu iskunkestävästä ja vahvasta maasälpäposliinista.

VÄRDERA Muki, valkoinen – IKEA

VÄRDERA Muki, valkoinen. Valmistettu iskunkestävästä ja vahvasta maasälpäposliinista. Pohjassa olevat urat kuljettavat veden pois mukin pohjasta, kun muki on ylösalaisin astianpesukoneessa.

VÄRDERA Djup tallrik, vit, 20×20 cm – IKEA

VÄRDERA Djup tallrik, vit – IKEA

VÄRDERA Djup tallrik, vit. Av fältspatporslin som gör tallriken tålig mot stötar och därmed hållbar. Du kan enkelt göra en annorlunda men tidlös dukning, eftersom porslinet har en spännande mjukt kvadratisk form som samtidigt är klassisk.

VÄRDERA 18-piece dinnerware set, white – IKEA

VÄRDERA 18-piece dinnerware set, white The VÄRDERA series can handle both everyday life and party life since it’s made of durable feldspar porcelain. The square shape with soft, rounded lines encourages different and personal table settings.

VÄRDERA Syvä lautanen, valkoinen, 20×20 cm – IKEA

VÄRDERA Syvä lautanen, valkoinen, 20×20 cm Sekä arkeen että juhlaan. Syvä VÄRDERA-lautanen on valmistettu kestävästä maasälpäposliinista. Vahingon sattuessa rikkoutuneen astian korvaaminen on helppoa, sillä sarjan osat myydään yksittäin. Valmistettu iskunkestävästä ja vahvasta maasälpäposliinista.

VÄRDERA Leipälautanen, valkoinen, 18×18 cm – IKEA

VÄRDERA Leipälautanen, valkoinen – IKEA

VÄRDERA Leipälautanen, valkoinen. Valmistettu iskunkestävästä ja vahvasta maasälpäposliinista. Pehmeän pyöreät ja klassiset astiat tarjoavat monenlaisia kattausmahdollisuuksia niin arkeen kuin juhlaankin.

Keywords: ikea värdera